Grand Avenue

Grand Avenues demo, der udkom tidligere på året med fire forbandede iørefaldende melodiske rocknumre, gav anledning til heftig rotation på P3 og fortjent opmærksomhed. Det samme skete for et band som Carpark North, der ligesom Grand Avenue skulle følge radiosuccesen op med en fuldlængde cd. I Carpark Norths tilfælde var det demoens numre, der i sidste ende fremstod som bandets bedste, og det samme ser ud til at være tilfældet på Grand Avenues nye cd, der blot hedder Grand Avenue.

De ‘gamle’ numre fra ep’en er stadig de bedste i Grand Avenues foreløbigt lille univers, og det er stadig et faktum efter, at den første genhørsglæde har lagt sig og cd’en har været gennem mange omdrejninger i afspilleren. Naturligvis er de ‘gamle’ blevet genindspillet, og det har især ‘Take It As It Comes’ vundet på med velanbragt kor og en afslappet guitarsolo i slutningen. ‘Everyday’ er der ikke pillet meget ved, og det gør ikke spor, da det er en af bandets bedste sange.

På de øvrige ni kompositioner har Grand Avenue til dels forladt det luftige udtryk med akustisk guitar som det bærende element og spiller sig ud ad den mere rockede sti. Men det er altid plads til de rolige passager, hvor forsanger Rasmus Walter Hansens skrøbelige lyse stemme kommer til sin ret. Blandt de nye i forhold til demoen kan ‘Nothing At All’ og ‘Shine For Me’ fremhæves og er med i cd’ens bedste halvdel. Men set i forhold til demoens fortræffeligheder, er der for lidt at komme efter på resten af cd’en, der som en helhed er en stærk debut fra den danske kvartet.

Grand Avenue. 'Grand Avenue'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af