Tim Christensen – lidt for forudsigeligt

4 6

Et totalt udsolgt Stars ventede utålmodigt på P3’s yndling – og Danmarks vel i øjeblikket største rockstjerne, mens opvarmningsbandet Naut (nogen har vist hørt lidt for meget The Police) tærskede sig selv igennem deres ska rock.

Da stjernen så endelig selv kom på scenen, var det med et overbevisende band som spillede utroligt fedt og især guitaristen Lars Skjærbæk og trommeslager Olaf Olsen var overbevisende i deres spil. Trommerne kørte perfekt og man kunne ikke lade være med at stå og tænke på om den norske skovtrold nu også var menneskelig.

Koncerten var en blanding af Tim C’s egne sange, dvs. Dizzy Mizz Lizzy sange og numre fra solopladerne. Sjovt nok tilfaldt de største bifald – bortset fra ‘Nikolaj og Julie’ klassikeren ‘Right Next To the Right One’, Dizzy sangene, og man kan godt se hvorfor. Sangene fra dengang er bare bedre.

Tim Christensen spillede og sang dog godt, men stadigvæk var der ikke noget ud over det sædvanlige. Det var som om at de specielle ting i koncerten – de akustiske numre, Dizzy sangene osv., allerede var blevet klichéer da de er blevet fyret af på Boogie og dermed til hele Danmarks befolkning. Man kunne godt have ønsket sig lidt fornyelse, og hele koncerten virkede mest af alt som et indøvet cirkus. Der manglede en god gang spontanitet.

Hermed sagt var koncerten altså ganske udmærket. Men med Hr. Christensens stjernestatus taget i betragtning har man altså lov til at forvente noget specielt.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af