Gero

Uden at kunne sætte navn på et land som værende førende inden for genre som lounge og chillout, er Ungarn nok ikke det første land man vil nævne. Men det prøver pladeselskabet Juice nu at ændre på – det har de faktisk gjort et stykke tid….! De står bl.a. bag opsamlingen “Future Sound of Budapest” (der er nået til vol. 4), en række plader med relativt ukendte kunstnere og projekter samt opsamlingen “Balaton Grooves”, der nu er kommet i en tre’er.
Pladen, der består af 12 tracks, indeholder forskellige variationer af blid house, lounge musik og helt bløde, tilbagelænede grooves – alle fra navne der ikke umiddelbart ringer nogle klokker! Men det gør den bestemt ikke dårligere. På trods af et par lidt ligegyldige og til tider dårlige produktioner, er denne opsamlingen af meget høj kvalitet, og de tracks der skiller sig ud, gør det godt nok også med maner!
Et af pladens bedste nummer er Gero med “Awake In The Reality”, og netop Gero er en af Juice’s andre album aktuelle kunstnere. Med albummet “Déjá Vu” viser Gero sig om rigtigt spændende nyt navn. Stilen er en blanding af jazz, house, lounge samt sommer og sol. Det er funky og til tider yderst dansevenligt. En god opvarmnings- og baggrundsplade. Dog med det ene minus at de sidste tre-fire numre druknes lidt i guitar-solo…..
Er du til opsamlingen som dem fra Naked Music samt div. “strand-opsamlinger” fra Ibiza vil du sikkert finde dig rigtigt godt tilpas med især Gero men også resten af Juice’s udgivelser som eksempelvis “Balaton Grooves 03”.

Gero. 'Gero - Déjá Vu'. Album. Juice Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af