Junior Jack

Den italienske DJ og producer med det mere borgelige navn Vito Lucente har været et af danceindustriens mest fremtrædende navne i år. Selvom Junior Jack ikke ligefrem er noget nyt navn, (de fleste kan nok huske hans kæmpehit “My Feeling” fra 1999), er det først i år, på baggrund af hans single “E-Samba” og hans Room 5-projekt (“Make Luv” og “Music & You”) som nogle af årets største klubhit, han har slået sit navn rigtigt godt fast.
Hans remix – bl.a. for Kylie Minoque, Seal samt Bob Sinclar med mange flere – har sammen med et hav af DJ-jobs på festmecca’et Ibiza, været medvirkende til, at han med god samvittighed kan kalde år 2003 for hans år.
Prikken over i’et er dog nok, at det er lykkedes ham, at færdiggøre sit (Junior Jack) debut album. Et album der på nogen måder overrasker en smule, men på lige så mange måder er ganske, hvad man har kunnet forvente sig; der er både single forløbere som “E-Samba”, “Da Hype” og “Thrill Me”, der alle er intet mindre end fantastiske! Men så er der også små overraskelser som den mørke “Depression”, den jazz-inspirerede “The Roots” og de knapt så nyskabende discohouse produktioner “Do It”, “Stupidisco” og “Luv 2 U”; de tre sidstnævnte er tracks, der alle med fine hooks har deres charme, men som desværre ikke gør det helt store.
Tracks som titelnummeret “Trust It” virker lidt som en tynd kopi af “Thrill Me”, mens “Alone” og “Hola” bare er intetsigende latin-præget fylde.
Alt i alt en plade med klare lyspunkter, klubklassikere og små perler, et par glædelige overraskelser og et housealbum over middel. Men absolut ingen milepæl!!!

Junior Jack. 'Ukendt'. Album. PIAS Recordings.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af