Korn

Korn er tilbage i den gamle stil efter den noget (ikke helt retfærdigt) udskældte ‘Untouchables’. Herrerne har selv stået for produktionen, og det har resulteret i en væsentligt mere rå lyd, end der var at finde på de to foregående udgivelser.

Musikken er typisk nu-metal, som Korn selv – for en del år siden efterhånden – var pionerer indenfor. Bandet magter dog stadig kunsten at variere deres numre, selvom ‘Take a Look in the Mirror’ mangler de helt store kontraster, der var at finde på ‘Untouchables’ og ‘Issues’. Jonathan har valgt at lyde rimelig ond på mange af numrene, og det klæder faktisk både ham og cd’ens udtryk som helhed. Derudover er bassen røget helt frem i højttaleren igen, noget der var kendetegnende for lyden i midten af 90’erne.

‘Take a Look in the Mirror’ er i det hele taget en rejse tilbage i tiden for Korn. Numrenes kvalitet er dog ikke på højde med det, de kunne præstere ved deres gennembrud, selvom om der kan findes et par snapse. Numre som ‘Here It Comes Again’, ‘Play me’ (med Nas med på rap) og ‘Lets Do This Now’ besidder dog lidt af den gamle klasse og er med til at trække helhedsindtrykket op. Dette beskæmmes dog af, at der af en eller anden årsag har sneget sig en komplet ligegyldig liveudgave af Metallicas ‘One’ ind som hidden track.

Denne Korn-produktion ligger ikke umiddelbart lunt i svinget til at overgå til klassikerstatus, men for folk med hang til nu-metal er den et udmærket bud på en af årets gode udgivelser. De har opnået en god autentisk lyd, og riff’ene er som sædvanligt velskårne og præcise. En af de bedre i genren.

Korn. 'Take a Look in The Mirror'. Album. Epic.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af