Salsa Loca

Indrømmet – det er lang tid siden, jeg sidst har hørt salsa, så jeg måtte lige hjem og hive de 5-6 salsaplader jeg har der hjemme frem, for lige at få genopfrisket mit salsa-humør før jeg rigtigt kunne gå i gang med at lytte til Salsa Locas lille cd “Amor con Amor”. Cd’en indeholder tre numre. De første er salsa derudaf, mens det sidste er lidt roligere.

At Salsa Loca ikke er fra Cuba kan man nok godt høre, men at de skulle komme så langt fra salsaens hjemegn som Danmark kan man absolut ikke høre. Der er liv og glade dage og det dufter lidt af rom, cigarer og dansefremkaldt sved når man lytter til cd’en. De 12 musikere leverer en solid præstation, der absolut er hørværdig, og jeg er sikker på at man har svært ved at sidde stille, hvis man hører dem live.

Der er gang i den fra første sekund. Musikerne er dygtige og arrangementerne gode…og måske er det netop det, der er problemet. Det er for ordentligt. Jeg havde meget svært ved at sætte fingeren på, hvad det er der mangler på denne plade, men tror at have fundet frem til at det simpelthen er for ordentligt. Der er ikke nok vildskab, ikke nok overraskelser.

Det er måske lige lovligt hårdt at sætte et dansk salsaband op mod cubansk salsa, som jeg har gjort da jeg lyttede til dette, så jeg vil slutte af med at understrege, at Salsa Loca spiller rigtig god salsa – og måske havde energien været der, hvis det havde været en liveoptagelse.

Salsa Loca. 'Amor con Amor'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af