Kinguru

Lad det være sagt med det samme, denne anmeldelse er ikke af en reel demoskive. Det er derimod en anmeldelse af det første singleudspil fra Kigurus kommende album ‘Kinguru’, der forventes at udkomme den 10. januar.

Kinguru er en trio bestående af nogle erfarne herrer. Det er Jacob Kolkur på guitar og vokal, Anders Blomquist på bas og Carsten Lindholm på trommer, der alle tre har spillet i mange forskellige musikkonstellationer. Tilsammen har de skabt en yderst velklingende sang i nummeret ‘Part Time Vampire’.

I deres pressemeddelelse skriver Kinguru følgende: “Kinguru har ikke forsøgt at lyde som nogen, men ej heller forsøgt at være anderledes”. Dette er en meget rammende beskrivelse af nummeret på denne singleskive. Når nummeret strømmer ud af højtalerne sidder man med følelsen af, at man har hørt det før – og så alligevel ikke!

Et band, der kunne være en inspirationskilde, dukker dog frem i hukommelsen, alt imens nummerets 3 minutter og 41 sekunder rinder ud. Den akustiske guitar og især Jacob Kolkurs specielle stemme, leder tankerne hen på Counting Crows.

Kinguru har igennem længere tid haft netop dette nummer, på Soundvenues top 5 over hyppigst afspillede mp3’er på websitet. Det er ganske forståeligt, da det er et meget harmonisk nummer, der har en bred appeal. Hvis resten af det kommende album har samme kvalitet, så kunne det godt gå hen og blive en behagelig oplevelse.

Kinguru. 'Part Time Vampire'. Album.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af