David Kosteljanetz

4 6

Lad mig skrive det med det samme. Det er behageligt at være i selskab med David Kosteljanetz, når han på debutpladen ‘One Night Only’ hurtigt finder ind bag det filter af skepsis, der automatisk er slået til for at undgå at spilde tiden på dårlig musik. Dén prøve består Kosteljanetz hurtigt, og lysten til genhør sprudler frem.

Han taler til den indre ro i kroppen med ti – for det meste – blide sange uden støjende effekter på linien. Han har et følsomt tag om musikken på samme måde som den hånd, der tager ham nænsomt i skridtet på coveret. De gode popmelodier fremstår halvnøgne kun tilsat få hjælpemidler fra synthesizerens muligheder og guitaren naturligvis.

Bedst bliver Kosteljanetz på sidste halvdel af udgivelsen med ‘Movement’ som højdepunkt. Med sig på albummet er en del gæsteoptrædener, og de kvindelige vokalister, han har fået med, er et godt supplement til solistens tilbageholdende lyse stemme. Albumaktuelle Martin Ryum er også med på en af pladens bedste ‘Take Charge of Your Love Life’.

David Kosteljanetz. 'One Night Only'. Album. Quatermain.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af