Grand Avenue – hakker i pladen?

Fri entré og lanceringen af en ny rockklub havde tiltrukket mange unge på Stars til årets første koncert. Der var pop/rock med kometbandet Grand Avenue, som virkelig havde forberedt sig godt i øvelokalet.

De fire unge gutter mønstrede en tight og velspillet koncert, og hvis man håbede på, at få lyden fra pladen serveret, gik man ikke forgæves. Man kan kun undre sig over, hvordan en klassisk opsætning med to guitarer, bas og trommer kan lyde af så meget. Meget imponerende! Samtidig var forsanger Rasmus Hansen en perfekt frontfigur, og han kører stilen med charme, selvtillid og lækkert hår til UG.

Til trods for den overbevisende musikalske indsats og ikke mindst det faktum, at publikum først livede op i slutningen af koncerten, var det hele ret kedeligt i længden. For selvom Grand Avenue mestrer pop/rocken til fingerspidserne, ja så kan de heller ikke andet. I så fald viste de det ikke.

Kun et par gange var guitarerne oppe at ringe, og forsangerens lidt tamme rock ‘n’ roll-skrig gjorde ikke nogen forskel. Det var faktisk så ensformigt, at jeg til sidst fik mistanke om, at de spillede de samme tre numre hele tiden. Knapt så opløftende.

Det til trods, var folk ellevilde, og hele den ene side af salen – som var dækket af bandets plakater – blev fuldkommen rippet af hungrende autografjægere.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af