Jacob Frandsen & His Foreign Friends

En god blanding er et af kendetegnene ved cd’en “NU” med Jakob Frandsen & His Foreing Friends. Der er alt hvad man har brug for: langsomme numre, hurtige numre, lyttevenlige og mere dissonante numre – selvom den sidste kategori nu er underrepræsenteret.

Jakob Frandsens fremmede venner kommer fra Østrig, Holland og Tyskland og er alle musikere som Frandsen har spillet med i de otte år han har boet og spillet i Holland. De lader til at spille godt sammen og spiller allesammen upåklageligt.

Musikken er lyrisk, og giver mig associationer til Joshua Redman og Nicolas Payton. Jeg må indrømme at det ikke fangede mig første gang jeg hørte den. Måske fordi den ikke byder på noget nyt. Kedelig, var det første ord der faldt mig ind. Men efter at have lyttet til den nogle gange synes jeg efterhånden ret godt om den.

Musikerne spiller godt, og numrene er godt blandet. Udover seks numre med sine fremmede venner er der også to solo-guitar numre på cd’en. Det skaber afveksling, men har tendenser mod det kedelige. De andre numre byder i blandt på nogle rigtigt gode oplevelser.

Jacob Frandsen & His Foreign Friends. 'NU'. Album.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af