Langoth

Langoth projektet lægger godt ud på deres debut album “Sentimental Cooking”. Droit Devant er et chillet loungenummer med en funky wah-wah guitar ovenpå en drømmende sub-bas og et ridebækken der pisker roligt derudaf. Med indskud fra en gang dopede blæsere og en fransk Edith Piaf ligende vokal der gentager “encore – encore droit devant”, startes en 11 retters gourmet menu.

Sentimental Cooking er blevet til under en stribe cooking / jam sessions i Michael Langoth køkken, der udover at være samlingssted for en masse kreative musikere også er et væg til væg studie. Efter at maver og øre var blevet mættet, og gæsterne var trillet hjemad, satte Michael Langoth sig ned og begyndte at mixe det hele sammen.

Sentimental Cooking smager lidt af fusion. Kontrabas, ridebækkenet og kantslagene på lilletrommen giver associationer til De-Phazz og Nu Spirit Helsinki, vandgobbel og percussion giver et etnisk præg a lá Nittin Swahney, mens programmering og beats lyder som Portishead og Massive Attack på Xanax (der gør dig ekstrem rolig og tilfreds).
Musikken er rar at høre på, både når man lytter efter og som baggrundsmusik. Den vil gøre sig godt i trendy’e caféer og smarte tøjbutikker, og den vil være godt soundtrack til samtalekøkkenet, men er alligevel en smule mere avanceret end hele Café-Costes-mix genren.
Den er mere chillet og eksperimenterende, og bliver ikke kedelig at høre på med tiden. Til gengæld skiller numrene sig ikke så meget ud fra hinanden, hvilket gør den egnet til baggrundsmusik, men en smule ensformig.

Sentimental Cooking er ikke banebrydende, men rar at lytte på, og vil være i pladebutikkerne fra den 22 marts.

Langoth. 'Sentimental Cooking'. Album. Sunshine Enterprises.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af