Lovebites

Efter fire års fravær fra den danske musikscene er Lovebites tilbage med et nyt udspil. Albummet, der er gruppens tredje, hedder kort og godt ‘Lovebites’ og indeholder 12 velkomponerede skæringer.

Siden Lovebites’ sidste album ‘Exploding Star’ er gruppen blevet en guitarist fattigere, idet Henrik Olesen valgte at koncentrere sig om projektet Olesen-Olesen. Som kompensation for hans fravær har Lovebites blandt andet allieret sig med Peter Peter (Bleeder), Søren Koch (Marie Franks band) og Lasse Lunderskov (Mathilde Lunderskovs far) for at tilføje ekstra tråd. Især i åbningsnummeret ‘Are You Ready’ giver Peter Peter eksempler på, hvordan man udnytter sin guitar på den helt rigtige måde.

‘Lovebites’ er et album, der skal høres flere gange. Efter de første par gennemlytninger sidder man lidt med følelsen af, at alle numre er ens og en smule intetsigende. Men efter disse indledende øvelser vokser albummet og viser sig som et mere interessant bekendtskab. Det skyldes hovedsagligt, at der er kælet meget for detaljerne. Ved hver gennemlytning dukker der nye små finurligheder op til overfladen, og netop det gør, at ‘Lovebites’ er langtidsholdbart.

Mathilde Lunderskov gør det utroligt godt som sangerinden med den velkendte kælne stemme. Om det er den sensuelle, glade eller mørke stemning, der skal skabes gør ingen forskel. Hun formår at frembringe netop den stemning, som hvert enkelt nummer skal have.

‘Lovebites’ kræver, at lytteren hører det igennem med spidse ører. Og giver man det den opmærksomhed, som det fortjener, vil den vise sig som en glimrende plade.

Lovebites. 'Lovebites'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af