Raunchy

Danske Raunchy er ude med deres andet studiealbum, ‘Confusion Bay’, og de er vokset med opgaven siden deres første skive ‘Velvet Noise’. Desværre er det nok svært for et dansk metal band at få træerne til at vokse ind i himlen, men Raunchy har bestemt ikke noget at lade udenlandske pendanter høre.

Det er lige i ansigtet, det er vredt, det er fuld fart frem. Der er ikke sparet på brede keyboards, guitarer med nosser af stål, varieret og medrivende vokal og måske Danmarks bedste bud på kvalitets metaltrommer.

Ved endt gennemlytning er man som anmelder tæt på at være frustreret over næsten ikke at kunne sætte en finger på ‘Confusion Bay’. Skal man komme med en enkelt anke, er det, at lyden til tider mudrer en smule, og at de enkelte tracks ikke adskiller sig overvældene fra hinanden, men ud over det er der ingen slinger i valsen.

Når pointene i sidste ende skal gøres op, er det svært for denne anmelder at erindre en metal-udgivelse i Danmark med så megen pondus og gennemført ‘fuck dig’ attitude. To tommelfingre i vejret og ondt i nakken efter bare to gennemlytninger borger for fem stjerner til Raunchy.

Vi kan næsten ikke vente på en video og, er du det mindste til metal, er dette et åbenlyst investeringsobjekt. Køb den!

Raunchy. 'Confusion Bay'. Album. Nuclear Blast.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af