BARCK

Det er ikke just metalrock, der er det første, man tænker på, når man står med BARCKs demo ‘Bazooka El Pony’ i hånden. Coveret er lavet af hvad der ligner en aflagt bademåtte, og dette plyssede pastelfarvede ydre leder nærmere tankerne hen på sukkersød pop. Men man skal som bekendt ikke skue hunden på hårene.

‘Bazooka El Pony’ starter herligt aggressivt med ‘Tuned Tonight’, der viser, at bandet kender deres genre og formår at spille en god gang metal. ‘Half Delight’, der er anden skæring på demoen starter med en stille guitar riff, hvorefter nummeret eksploderer i et omsiggribende metalinferno. Denne stil og intensitet fortsætter på resten af demoen.

Som helhed er ‘Bazooka El Pony’ meget helstøbt og et godt eksempel på, at den danske metal scene har masser af potentiale og talent.

‘Bazooka El Pony’ viser med sit ydre, at BARCK er et band med en god portion humor. Dette gør sig også gældende, hvis man kigger på gruppens hjemmeside, der heller ikke ligner, hvad man typisk forventer af et metalrockband.

BARCK er en god repræsentant for sin genre, men der er ikke det ekstra i musikken, som skal til for at lokke udenforstående til. Men som BARCK selv skriver i deres pressemeddelelse, så er deres musik “ligefrem og uden moral(e) og skjulte budskaber, og man behøver derfor ikke en udvidet doktorgrad for at høre, at dette er ÆGTE rock ‘n’ fuckin’ roll DIREKTE fra hjertet”.

BARCK. 'Bazooka El Pony'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af