Bergman Rock – en ny start

4 6

“Tidligere har vores optræden været ret simpel, men denne gang kunne vi godt tænke os noget mere scenisk. Vi har overvejet, at Thomas (forsanger) skal køres ind på scenen i en hospitalsseng og så ellers bare ligge der under hele koncerten med et drop i armen. Eller måske noget med nogle dansere med vimpler”, funderede Bergman Rocks keyboardspiller Jonas Jonasson i et interview med Soundvenue i januar om den forestående tour.

Inden koncerten lovede mere gejl tilsat en i forvejen energisk sceneoptræden fra eks-Bob hundene, der netop har begået et glimrende engelsksproget album, godt. Men det blev stort set ved forventningerne. Hverken drop i armen eller vimpler havde fundet vej til scenen, og Bergman Rock optrådte som det, de var. Nemlig en engelsk udgave af Bob Hund. Dog med energien som den væsentlige forskel fra afskedskoncerten i Vega sidste efterår. Hvor de dengang så mætte ud, tog Bergman Rock i Voxhall hul på en ny begyndelse (bortset fra, at de lyseblå trøjer med den karakteristiske hund blev solgt ved indgangen).

Væk var forventninger og tilråb om at spille fulde fans’ favoritter. Bergman har kun udgivet en enkelt skive, og derfra fik vi stort set alle numre. Desværre blev der ikke plads til den svingende ‘Outside the Disco’, der ville have klædt klumpen af sange.

Til gengæld klædte det forsanger Thomas, at han har bevaret sin flyvske og joviale attitude fra scenen, selv om talestrømmen mellem numrene snildt kunne være barberet ned til det halve. Et højdepunkt var, da han fandt vej op på en tønde blandt publikum bagest i salen og bestilte et vers af bartenderen. Men tørsten kunne sagtens blive stillet med serveringen fra scenen. Efter en forsigtig start med de afdæmpede numre fra debut’en kom der gang i de seks svenskere, der med fornyet appetit og foreløbigt held har taget hul på den engelske del af karrieren.

Setliste:
Wake-up Call
Darkness for Beginners
Sea of Hands
No Position
Jim
I’m a Crab
Don’t Be Afraid
Skin & Bones
No More Top 10
Bonjour Baberiba
My Best Friend
—–
Unforced Peace
Help the Band
Beginning to See the Light
Wape-up Call (snooze)

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af