Flavour

Flavour er et københavnsk band med små fire år i bagagen. At de har spillet sammen et stykke tid, høres tydeligt på deres demo-udspil ‘Reconstructed’. Alle de fire medlemmer behersker uden tvivl deres instrument til perfektion, og de kender alle sammen deres plads i bandet. Det er derfor en fornøjelse at lytte ‘Reconstructed’ igennem, da der ikke er nogle overflødige “hey… se hvad jeg kan”-passager i musikken.

Numrene på ‘Reconstructed’ er fint varierede, uden dog nogensinde at forlade sin genre der bedst kan betegnes som energisk melankolsk rock. Lige fra den gode og fandenivoldske første skæring ‘Identity’ til den stille slutning ‘Even if You Were Gone’, føler man sig slugt ind i Flavours musikalske univers.

Teksterne og Christoffer Petersens vokal passer rigtig godt sammen, og med Thomas Raslskovs tonesættende leadguitar får numrene den kant som et godt nummer skal have. Anders Pedersen på bas og Jeppe Sjöström på trommer udfylder rytmesektionsjobbet, som det skal i et godt rockband. De er der, de er lidt anonyme, men uden dem ville det hele falde på gulvet.

‘Reconstructed’ efterlader et rigtig godt helhedsindtryk, og jeg ville personligt være meget overrasket og skuffet, hvis dette var det sidste, jeg hørte til dem.

Flavour. 'Reconstructed'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af