Girlfriend

3 6

Forholdet til Girlfriend var som alle andre forelskelser en ubetinget succes i starten. Med ‘Opening Nights’ fra 2001 spillede de sig ind i mange hjerter med melankolsk guitarrock af den til tider mere brusende og underspillede pompøse slags. En ganske solid debut, der sikrede den daværende duo adskillige forspilskoncerter til Saybia og Tim Christensen.

Siden er de to i Girlfriend blevet til fire, uden det dog smitter positivt af på kvaliteten. Tværtimod. ‘Blue Sky Love Scene’ når ikke debutens niveau, og den vildskab, der sneg sig ind mellem de spinkle sange på debuten, er stort set væk. I stedet er der blevet pudset og poleret så meget på numrene, at det er blevet for pænt og tandløst. Forventninger om store bølger er afløst af små skvulp.

På trods af, at melodierne momentvis er enestående, er det kun ‘So Close’ og ‘Morning Star’, der stikker frem af de bløde rocknumre. Melankolien er stadig gennemgående, og det er et glædeligt genhør med Jens Henrik Horslunds spinkle vokal. Men forholdet til Girlfriend er begyndt at slå revner, selv om det er veludført og pænt på overfladen.

Girlfriend. 'Blue Sky Love Scene'. Album. Great Music Label.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af