Snow Patrol

Skænderier. Store skænderier. Det var ifølge Snow Patrols frontfigur Gary Lightbody hvad man kunne finde i studiet, da albummet ‘Final Straw’ blev lagt på harddisken.

Bandet har fået ny producer, nyt pladeselskab og ny guitarist. Garrett Lee, som produceren hedder, har ved tidligere lejligheder arbejdet med Basement Jaxx og TLC, så Snow Patrol må siges at være nyt for ham. “Vi havde ideer forud, han havde ideer forud, og det udløste selvfølgelig nogle store brag under indspilningerne”, fortæller Gary Lightbody i et interview. Scenen var sat til hårudrivninger, men begge parter er rigtig glade for resultatet. Sikke et held.

De britiske lyttere er dog mere end bare tilfredse. Albummet er lige nu det ottende mest solgte hos HMV, og skylden kan man trygt placere hos den rørstrømske kæmpekrammer-single ‘Run’. Ud over at være en god Coldplay-vikartime, må den være enhver sentimental lighters perfekte undskyldning for at få ejeren til at lave vinduesviskeren med højre arm.

Heldigvis er ‘Run’ også det værste nummer. Andre strækker sig bagover til forgængeren med det irriterende navn ‘ When It’s All Over We Still Have to Clear Up’, og andre igen kunne godt ligne en fornuftig gensplejsning af Coldplay, Bush og Radiohead.

Så hvis man er til skarpe klinger og hård attitude, er det vel nærmere et af de tidligere album, man skal lede efter. Elsker man derimod frækt undertøjsrock som man kan puttenutte med, er det bare om at komme ned i pladebutikken.

Snow Patrol. 'Final Straw'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af