Broken Social Scene

De Roskilde Festival aktuelle Broken Social Scene fra Canada er i Staterne et større indie-rock navn, og nu får vi chancen i Europa med gruppens festivalbesøg. Og der er meget at glæde sig til!

Broken Social Scene er alternativ rock i på én gang mest nysgerrige og mest traditionelle forstand. De spiller en blid form for amerikansk guitar-orienteret alternativ rock, men har samtidigt også smukt fat i den engelske forståelse for indadvendthed og catchy melodier.
Deres force er evnen til at vende alt på hovedet fra sang til sang. Således efter blandinger af energiudladninger og navlepillende indierock, mødes man pludseligt af strygere og klaver i den smukkeste indiepop hvor følelserne hænger ude på huden.

Det første møde er en klaustofobisk intro med trompeter og grand-piano i et psykedelisk sammenspil, for pludseligt at bryde ud i et usammenhængende beat, alt i mens guitarer hyler deres truende klangflader. Synes du at genkende lyden fra engelske Boo Radleys, så har du fanget lyden.

Det er ganske enkelt imponerende, hvordan Broken Social Scene formår at rumme så mange nuancer og samtidigt få alt til at hænge så overbevisende sammen i et skiftevis virilt og følsomt sammenspil.
Forventningerne til besøget på dyreskuepladsen kan kun være store for alle, der får ørene i tonerne af ‘You Forgot it in People’.

Broken Social Scene. 'You Forgot It in People'. Album. Arts & Crafts.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af