Dublex inc.

Selvom ‘Eight Ears’ er Dublex inc.’s debutalbum, er deres lyd allerede godt kendt rundt omkring. Med to succesfulde ep’er, mere end 20 remix og 60 licenser til alt fra Costes compilations til Fiat-reklamefilm, kan du næsten ikke undgå at have hørt noget fra dem. Dublex inc. er netop en af de grupper, der har nydt godt af den seneste tids brug af elektronisk musik i reklamefilm. De har således lagt soundtrack til både Daimler Chrysler og Mercedes (se artiklen ‘Musik i reklamer’). Deres mest kendte nummer ‘Tango Forte’, der er at finde på Costes 5 (det der er blevet samplet af Sugarbabes), er ikke på pladen, men de andre numre følger godt med i stilen, der svinger fra dubrytmer til bluessang.
Selve albummet er ikke noget revolutionerende. Det er Nu Jazz med houseelementer, der gør det til mere end et lounge album. Faktisk vil nogle af numrene virke godt på et dansegulv.
Der er ikke meget nyt under solen, og i og med man allerede kender et par af numrene temmelig godt, er det ikke en skive, der kommer til at ligge lang tid i cd-afspilleren. Der er ikke noget galt med den, det hele er godt produceret og lækkert sammensat, men bare hørt før.

Dublex inc.. 'Eight Ears'. Album. Pulver Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af