Felix Da Housecat

Når en mand som Felix Da Housecat sender et album på banen, så gælder det lige om at spidse ører og høre efter. Når man smider pladen på, er det hverken techno eller electroclash, der bliver serveret, som man ellers kunne have forventet.

Devin Dazzle & the Neon Fever er en perfekt blanding af rock, electro, 80’er synth og 90’er-pop. Musikken er med mindre kant og er mere lyttevenlig og raffineret end tidligere, og så er der vokal på samtlige numre. Der er sat fokus på funken, og på intet tidspunkt er der den monotone og simple bas, som næsten altid anvendes i elektronisk musik.

Derimod skifter basgange både mellem numre og i numrene selv. Det er med til at give et helt nyt og friskt pust til måden at lave elektronisk musik. Ikke fordi det ikke er set før, det er bare ikke set så lækkert.

Felix Da Housecat har en evne til at opdage nyskabende kunstnere. På ‘Kittenz and thee Glitz’ var det Miss Kittin. På Devin Dazzle & the Neon Fever er det Pigegruppen ‘The Neon Fever’, der leverer lækre kitchede 80’er-vokaler, mens James Murphy fra LCD Soundsystem tager os et helt nyt sted. Og vi må sande, at Felix endnu en gang viser avantgarden, hvordan det skal gøres.

Felix Da Housecat. 'Devin Dazzle & the Neon Fever'. Album. Emperor Norton.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af