Kim Kemi & Amox

»What’s your name – Champagne, What’s your game – Cocaine, Stripper Stripper«.
Sådan lyder teksten til Kim Kemi og Amox nyeste udspil, ep’en ‘What’s your game’, og den serveres lækkert og lige i skabet af Jokeren og Nicoline.

Stilen er techno, men med sjæl, og gør sig nok bedst i de sene nattetimer, da der er godt med smæk på. I 2003 blev nummeret udgivet instrumentalt under titlen ‘Spread’, og siden er der så lagt vokal på, hvilket har hævet det en hel del. Både El Jokerino og Nicolines stemmer er supertjekkede, underspillede og giver en fornemmelse af en dunkel kælder i Berlin. Igen bliver man overbevist om, at Nicoline ikke bare er et kønt ansigt og en god dj, men også en cool sanger.

‘What’s Your Game’ indeholder, ud over titelnummeret, to andre numre. Det ene er rent instrumentalt og virker ikke ligeså velproduceret som de to andre.

B-siden derimod, er mørk, dyb og ond, og jeg er tilbøjelig til at mene, det muligvis er det bedste nummer. Det ruller derudaf, bygger godt op og har en god kombination af tung bund og bløde flydere på toppen. Her er vokalen skrevet og fremført af Anja Spenceley a.k.a. Kity Miau.

Det er fedt at se, at der i lille Danmark endelig produceres lækker elektronisk musik i den hårde ende, der faktisk er værd at lytte på.

Kim Kemi & Amox. 'Kim Kemi & Amox'. Album. Mermaids in Space.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af