Spot 10: First Floor Power – charmen forblev på scenen

En flok sympatiske svenskere, et dansende, men lidt dovent, publikum og alt for mange lydudfald var elementerne, da First Floor Power tog scenen i Ridehuset lørdag.

Lyden var langt fra optimal, da bandet spillede de første numre, og ikke nok med det, var lydniveauet også alt for lavt. Flere publikummer råbte dog også, at der skulle skrues op, og lydmanden må have hørt dem, for niveaut steg gradvist. Desværre var der alt for mange udfald, hvor lyden enten feedede kortvarigt eller skrattede, og det ødelagde lidt af oplevelsen.

Det ændrede dog ikke ved First Floor Powers indstilling, og der var konstant smil på scenen hos de glade medlemmer. Deres glade indiepop fik publikum til at danse med, men kvaliteten af både koncert og sange faldt mærkbart. Karl-Jonas Winqvist bag keyboardet og på vokal gjorde ellers sit til at få gang i publikum med både håndkys og energisk optræden.

Men det var som om bandet ikke rigtigt kunne få charmen ud til publikum, og når der ind imellem også blev lavet nogle småfejl af specielt de to kvindelige figurer, der ellers koncenterede sig meget, når de spillede på deres instrumenter, så gør man det heller ikke lettere for sig selv. At Winqvist så heller ikke er verdens bedste sanger, og flere gange synger off-key hjalp heller ikke på helhedsindtrykket.

Det skorter ellers ikke på gode sange hos bandet, men det må konstateres, at de har svært ved at få dem ud i live-sammenhæng. Forudsætningerne er der altså, men de blev ikke indfriet denne eftermiddag på Spot.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af