Aimona

Trommehvirvel, basslide og et fængende intro guitarriff er det første, der strømmer ind i ørerne. Denne intro bliver fulgt op af en pumpende rytme styret af en ihærdig rytmesektion. Det er opskriften på nummeret ‘Disappoint You Girl’, der er første skæring på Aimonas demo. Derefter fortsætter sangen med stille vers og eksploderende omkvæd.

I nummeret ‘You Know What’s Coming’ lyder det som om, Aimona har lyttet en del til Presidents of the United States of America. Guitaren minder mistænksomt meget om nummeret ‘Mach 5’, og havde det ikke været for en svedig solo til slut, ville det have været en tro kopi.

‘Pantomime’, der er det tredje og sidste nummer på demoen, er klart det bedste. Her leverer sanger Jannick Breuning sammen med sine tre bandfæller et meget iørefaldende nummer, som modsat de to andre virker ganske helstøbt. Der er en god ligevægt mellem guitar, trommer, bas og vokal.

Aimona er et band, der kender sin rockhistorie. De ved, hvordan en lytteværdig rocksang skal skrues sammen, men bliver måske også en smule fastlåst i denne viden. Det virker som om, at de tre numre på demoen er ét langt nummer, der kun er adskilt af to halvlange breaks.

Men det er alligevel nogle befriende 9 minutter og 57 sekunder, der virker som et energi-boost, hvortil man kan få luftet luftguitaren.

Aimona. 'Aimona'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af