Heartbreak Disco

Med ep’en ‘World Shake’ prøver bandet Heartbreak Disco at skabe lidt opmærksomhed omkring sig selv, inden deres kommende album ryger i handlen til efteråret. Om så det vil anspore købelystne danskere til at investere i pladen, der udkommer på Quartermain Records, skal blive spændende at se.

Selv har bandet meget gerne villet placeres et sted i nærheden af den amerikanske støjrockscene, men lægger på dette udspil op til en opblødning mod det engelske. Der er spor af Placebo, Cure og Weezer i den cocktail, som Heartbreak Disco serverer for lytteren på ‘World Shake’.

Det er overmåde velproduceret, med tanke for detaljen. Trio-formen bliver udnyttet til fulde gennem samtlige sange, og alle instrumenter spiller veloplagt op til dans og fest.

Der er masser af idérigdom, og man savner ikke variation som sådan. Guitaren fræser derudaf, når det er nødvendigt, og spiller næsten The Strokes-agtige melodistykker, når det er tiltrængt. Rytmegruppen sidder lige i skabet, og man fristes til at fortsætte rosen.

Dog sidder man med en lidt tom fornemmelse i forhold til det vokal-arbejde der præsenteres på skiven. Kunne Heartbreak Disco diske op med lidt mere fængende og interessante melodi-strukturer, ville de bevæge sig ind i en mere eksklusive klub. Desværre forbliver genialiteterne i den sammenhæng uudforsket land. Lad os håbe det kommer på efterårets plade.

Heartbreak Disco. 'World Shake'. Ep. www.quartermain.dk.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af