Senser

Med hiphop-vokaler, hårde guitarriffs og en dj i bandets line-up, samt en overproduceret lyd, ville det være let og ligetil at kategorisere Senser som endnu et gennemsnitligt nu-metal band. Denne definition ville dog være indlysende forkert efter bare én gennemlytning af ‘Schematic’.

Den mest iøjefaldende forskel er, at der ikke er de skrige-passager, der er karakteristisk for genren, med et band som Linkin Park som fanebærer. Senser er nærmere en blanding af mange forskellige genrer, heriblandt dog også elementer fra nu-metallen.

På ‘Formula Milk’ lyder Senser som en hård version af The Streets. Dette skyldes hovedsagligt forsangerens skræmmende vokallighed med Mike Skinner.

I nummeret ‘Bulletproof’ minder Senser mere om triphopperne i Massive Attack! Det sneglende beat og den skiftende rappende vokal mellem Heitham Al-Sayed og Kerstin Haigh kunne let passere som et nummer på ‘Blue Lines’.

‘Crusible’ skifter igen genre. Her føler man sig henkastet til noget, der mest minder om Green Day, som de lød på deres ‘Kerplunk’-album.

‘Schematic’ hopper for meget rundt i stilen til at kunne ramme noget i nogen. Den eneste målgruppe, der bliver ramt med denne plade, må være skizofrene, der skifter personlighed hvert femte minut.

Senser. 'Schematic'. Album. One Little Indian.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af