Starfighters ’04: Grasp – kedeligt drengerøvsrock

2 6

Havde der været en publikumspris i Starfighters-konkurrencen, ville den uden tvivl være gået til Grasp. Da sidste tone var klinget af, stod en stor gruppe tilhængere tilbage og krævede mere. Men det fik de ikke – og godt det samme.

‘Drengerøvsrock’ kalder bandet selv sin egen musik, og der var da heller ikke meget mand over den tandløse omgang rock i familie med blandt andre AC/DC – blot meget dårligere – som bandet leverede. Grasp er i dén grad inspireret af forbillederne, og det er ikke nødvendigvis et problem. Men når bandet ikke formår at dreje musikken, så egne kompositioner kommer til at fremstå med et personligt præg eller bandet med en form for egen stil, så bliver det hurtigt uinteressant.

Oven i det skal lægges en halvtam vokal, der ikke kunne løfte numrene ud af dødvandet med dårlige syng-med passager og for lidt opfindsomhed. Gejsten manglede dog ikke blandt de fire på scenen, der fik mere selvtillid med den megen opmærksomhed. En af de bedre sange var den ‘Sunday’ og også den vilde ’15 Minutes Of Fame’ kunne gå an, men mere var der heller ikke at komme efter.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af