Malkin Zany – lige på og liret

Et sparsomt fremmøde på Rust fredag aften, kunne ikke forhindre Malkin Zany i at fyre den af fra start af. Lækker trompet lir, funky scratch og en ualmindeligt oplagt tangent mester, dette godt blandet med en solid bas, lækre trommer og groovy 70’er samples, ja så kunne det vel ikke gå helt galt. Men allerede inde i andet nummer begyndte man at savne en kontakt til publikum, det var som om, det kun var for deres egen skyld de stod på scenen. Efter andet nummer kom kontakten dog, og man kunne ånde lettet op.

Malkin Zany spiller en blanding af jazz, breakbeats, hip hop og funk. Trompetist Tav Klitgård leverede en formidabel præstation, og fik trompeten til nærmest at synge, noget som er alt for lidt brugt, i forhold til den virkning det giver. Ja det var ikke kun Tav der kunne strø om sig med lækker lir, også Asger Baden på div. tangenter er værd at fremhæve.

Ja lækkert, lækkert og det var så det, og nej. Midt i koncerten sneg en anelse kedsomhed sig ind, selvom det måske er flabet at sige, efter som det var fem fantastiske musikere med et fantastisk sammenspil, der var på scenen. Alt for meget af det samme, selvom det er godt, kan blive for meget, og en anelse mere vildskab, var på dette tidspunkt savnet, bl.a. i numrene ‘Collective part I and II’. Men endnu engang kunne man ånde lettet op, ‘Driva Man’ blev spillet og vildskaben sluppet løs, og qua det efterfølgende rock ‘n’ roll inspirerede nummer, var jeg helt solgt.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af