The Black Keys – mangel på energi

Det kræver enten musikalsk overskud eller måske bare et helvedes stort energimæssigt overskud at levere en koncert i så snæver en ramme, som amerikanske The Black Keys spillede søndag på Loppen.

De to musikere, Patrick Carney på trommer og Dan Auerbach på guitar, kan deres “pigtrådsmusik” på fingerspidserne. Lyden er rå og kantet, så man føler Auerbachs fyldige guitar skære gennem ens sarte ører. Og Carneys trommespil er restløs springende fra tønde til tønde hvert eneste sekund.

Men alligevel, så blev det, efter at duoen havde leveret deres bedste og mest medrivende numre lige fra start efterhånden til en koncert, hvor man startede i et nummer og vågnede til bevidsthed igen, da aftenens sidste riff var leveret. The Black Keys forsøgte desværre ikke at nuancere et kort sæt, som stort set var hentet fra seneste album ‘Rubber Factory’.

Og igen desværre, så syntes The Black Keys tilmed ikke for energifyldte og oplagte til at spille deres Jimi Hendrix og Iggy and the Stooges klingende rock på en søndag aften foran et ellers velfremmødt publikum. Den første halve time blev derfor også klimaks på duoens koncert. Et lidt for hurtigt overstået klimaks.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af