Jeans Team

Første udspil fra det lille berliner-pladeselskab Louisville Records kom i efteråret 2004 i form af debutalbumet fra Kissogram. Nu er selskabet klar med andet skud i bøssen, berlinerkvartetten Jeans Team og deres andet album ‘Musik Von Oben’.

Jeans Team udgav deres første album ‘Ding Dong’ på det legendariske selskab Kitty-yo, og det er da også en af grundlæggerne af Kitty-yo, Patrick Wagner, der sammen med Yvonne Franken har startet Louisville Records.
Til dem der ikke tror de kender Jeans Team, skal der mindes om singlen ‘Keine Melodien ft. Mj Lan’, som bl.a. er at finde på succesen fra 2 many djs ‘as heard on radio soulwax pt. 2’.

‘Musik Von Oben’ er overvejende elektroclash af både den eftertænksomme og den dansevenlige slags, her bliver der eksperimenteret og leget med alt fra de vildeste 80’er trommer til calypso. Første singleudspil ‘Berlin Am Meer’ er imidlertid en tilbagelænet softhouse sommerhymne, ah hvem tænker ikke på sommeren en grå vinterdag, skønt bare at ligge ved havet.
‘Oh Bauer’ er elektroclash som vi kender det fra dengang Miss Kittin and The Hacker triumferede sammen, et nummer der ville kunne fylde et hvert dansegulv, med mindre der er tale om det lokale Crazy Daizy, og det er der vel ikke?

Radioen var i sommeren 2004 plaget af rumænsk sang, og O Zone var, lad os sige det som det er, ikke den bedste promoter for det rumænske sprog (dog måske på før omtalte Crazy?). Det er nummeret ‘Moara Mea’ (rumænsk: min mølle) derimod. Det er blevet til i samarbejde med sangerinden Sonya Müller, en stille 80’er elektroballade der er smuk som bare fanden.

Og sådan kunne man blive ved med at fremhæve alle numre, for det her er nemlig et album af sjælden god kvalitet.

Jeans Team. 'Musik Von Oben'. Album. Louisville Records/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af