Prefuse 73

Læn dig tilbage, tag høretelefonerne på eller skru op for anlægget, og nyd den næste times tid rejse ind i Prefuse 73’s elektroniske verden, hvor kun en strømafbrydelse kan være en hindring for hans kreativitet på albummets fornemme produktioner.
»It don’t take long / to write a song / when the beat is strong« er Masta Killas åbningslinie på nummeret ‘Just the Thought’, og det er lige, hvad albummet flyder med. Stærke beats, der med tunge trommer ikke får én til at tvivle på, at det er midt 90’er-hiphoppen, som har været en stor inspiration. Den tunge og rå lyd bliver mixet sammen med en masse sjælfyldte loops, som alle sammen har været en tur igennem hans sampler for at blive rekonstrueret på exceptionel vis.

De fantastiske produktioner bliver hævet endnu et niveau af de mange fejlfrie gæsteoptrædener fra Aesop Rock, Ghostface Killa, Beans og EL-P for bare at nævne nogle få, og Prefuse 73 får skabt en harmoni og lyd, der er hans helt egen. Det er en plade, der manifesterer Prefuse 73’s store talent som producer, og han sætter sig tungt på en af førerpositionerne i superligaen for ‘loop diggas’. Det er fremragende hiphop på Prefuse’s måde, men i radioen får det nok ikke meget tid.

Prefuse 73. 'Surrounded by Silence'. Album. Warp/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af