The Benevento Russo Duo

Så skete det: For første gang i al min tid på Soundvenue giver jeg topkarakter til et album. Det er ganske vist ikke uden en hvis rysten på hænderne, jeg gør det, men efter moden overvejelse har min begejstring alligevel vundet over min jyske tilbageholdenhed.

Der er simpelthen ingen ende på “Best Reason to Buy the Sun”, The Benevento Russo Duos debutudspil på Ropeadope Records. Marco Benevento og Joe Russo har hverken tid eller musikalsk underskud nok til at lade sig låse fast på én enkelt genrebetegnelse. Bedst som man tror, man har regnet dem ud, tager de en ny kasket på og går fra at lave indie til at spille naivistisk elektropop eller superfunky jazz med islæt af The Doors-agtig rock – alt sammen holdt sammen af deres helt egen, særegne, halvt live, halvt elektroniske lyd.

Organisten Marco Benevento og trommeslageren Joe Russo, der kender hinanden fra drengeårene, begyndte for et par år siden at spille sammen som en klubduo, og i mellemtiden er de nået vidt omkring, blandt andet til et samarbejde med jazzguitarist Charlie Hunter. Deres album på Ropeadope, som legende og elegant tvinger lytteren til skiftevis at hoppe rundt for derefter at sidde ned og høre efter hvad i alverden, de nu har fundet på, kan kun betragtes som en bragende succes.

The Benevento Russo Duo. 'Best Reason To Buy The Sun'. Album. Ropeadope Records/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af