POP REVO 05: Labrador – gode intentioner ikke nok

Efter to fine solooptrædener fra Clientele-forsanger og Louis Phillipe var publikum på første Pop Revo-dag ved at være sultne efter et ‘rigtigt’ band. Danske Labrador udfyldte måske ikke helt rollen som et rigtigt band, idet bassen blev spillet fra backtrack, men der var trods alt flere personer på scenen.

Labrador gør sig udi lette og luftige popsange, og de fire musikere på scenen formåede virkelig at spille Musikcaféens lille scene op. Lyden var udmærket og på trods af, at det var bandets første optræden sammen i denne konstellation fungerede samspillet upåklageligt.

Desværre kunne Flemming Borbys vokal slet ikke leve op til den mur af vellyd Labrador diskede op med. På plade fylder Borbys vokal godt i landskabet, men det var absolut ikke tilfældet denne aften. Kun momentvis skinnede vokalen godt igennem, men alt for ofte viste den sig som for svag til at synge musikken ordentlig op, og at den var direkte off-key ind imellem hjalp ikke på indtrykket.

Labrador har ellers ofte fat i nogle helt rigtige ting, hvor musikken komplementerer et melodisk melodi-tema og skaber en hel lille legeplads på scenen, men når vokalen ikke lever op til niveau, falder helhedsindtrykket drastisk.

Det var ærgerligt, for bandet spillede flot sammen og skabte en flot lyd på det lille spillested med en indlevende trompet som prikken over i’et. De rette intentioner var der – det var desværre bare ikke nok denne aften.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af