Ryan Adams & The Cardinals

Den sentimentale og utrættelige country-rocking-singer-songwriter Ryan Adams er blevet forvandlet til en fuldblods cowboy siden sidst. Hvilket dog ikke er længere tilbage end maj i år, hvor han forenede country og pop med 70’er-rock på dobbeltalbummet ‘Cold Roses’.

‘Jacksonville City Nights’ er begrænset til en enkelt disc, men med ikke mindre end fjorten ærke-amerikanske alternative country-ballader af den slags, der får dit sentimentale hjerte til at smelte og bævre. Ryan Adams’ eget rastløse og problemfyldte liv er grundigt gengivet i hans umiddelbare tekstunivers, der ikke just muntrer op i efteråret.

Så for første gang siden den mesterlige solodebut ‘Heartbreaker’ er rendyrket country dét, Ryan Adams bygger sine sange op omkring. Det er den genre, han mestrer og tydeligt føler en dyb kærlighed for. Til trods for at han på tidligere udgivelser også har været omkring pop, soul og ren rock’n’roll.

Det forunderlige er alligevel, at de mange genrer, han har begivet sig ud i, i sidste ende lyder umiskendeligt som Ryan Adams. Derfor hører man i ‘Jacksonville City Nights’ heller ikke nye nuancer i hans sangskrivning, som bestemt har et solidt håndværk som fundament. Et fundament han bør tillade sig at udvide inden årets tredje bebudede udspil inden længe slippes løs fra prærien.

Ryan Adams & The Cardinals. 'Jacksonville City Nights'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af