Starsailor

Allerede inden Starsailors første album kom på gaden i 2001, var bandet blandt de mest hypede i England, og mange spåede dem en svær fremtid på grund af de høje forventninger. Nu, godt fem år senere, er de tilbage med deres tredje album og er i mellemtiden aldrig bukket under for hypen. Sangskriver James Walsh har nemlig været god til at holde ved sit store talent for sangskrivningen og har samtidig formået at skrue en smule op for kvaliteten på hvert album.

Det samme gælder for ‘On the Outside’, hvor Walsh’ tendens til at klynke lige lovlig meget er blevet erstattet af en meget mere kraftfuld og fandenivoldsk vokal. Det samme gælder for musikken, der er fyldt med bund og har masser af power. Et godt eksempel er åbneren ‘In the Crossfire’, hvor musikken blæser derudaf, men Walsh giver den gas som sjældent hørt.

Starsailor kan stadig ryste en smuk ballade ud af ærmet, men der er længere mellem dem på dette album, og det signalerer et fint lille stilskifte for bandet, selvom det stadig er umiskendeligt Starsailor.

Nu mangler bandet bare lige at kunne skrive 11 sange, hvor alle har så høj en kvalitet, at albummet bliver helstøbt.

Starsailor. 'On the Outside'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af