Dapayk & Padberg

»Use your arms, your albows…and push«, synger smukke Eva Padberg på ‘Use Your Arms’, og det er lige hvad man får lyst til, når man hører dette nummer. Det er musik, der vækker den indre dansedæmon og sender stærke impulser til resten af kroppen. Musik til dansegulvet er én side af ‘Close Up’, men med en meget klar og stilistisk lyd bevæger duoen Dapayk & Padberg (Nikolas Worgt og Eva Padberg) sig vidt omkring. Efter flere 12″ udgivelser er de nu ude med deres første fuldlængde album på det berlinske Mo’s Ferry label.

Vi befinder os i minimal techno-genren og afsenderlandet er Tyskland. Det er hårdt, men på den dejlige bløde måde, og det er kantet, velskåret og detaljeret. Worgts bevæger sig på fornem vis rundt inden for rammen med afstikkere til den mere tech’ede house og electronicaen. Man fornemmer hurtigt Worgts sans for de små, men ikke ubetydelige detaljer, og hans til tider meget fragmenterede lydbillede bliver til en formfuldendt helhed. Kombinationen af den klassiske pumpende bas tilsat spidsfindige detaljer og ikke mindst Padbergs lækre tyske accent sætter sit mærkbare aftryk.

Vi er ikke vidne til nogen skelsættende udgivelse, men ikke desto mindre er der tale om et stærkt og originalt udspil fra den tyske duo.

Dapayk & Padberg. 'Close Up'. Album. Mo's Ferry Prod. / Import-Amoeba Record Shop.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af