Agoria

Autencitet, passion og aura. Disse er begreber som denne mix-compilation er lavet på baggrund af. Her er tale om en dj, der sværger til 1210’erens manuelle form, fremfor computerens mere konforme og ufejlbarlige arbejdsgang.

Franske Sebastian Devaud a.k.a. Agoria er dj af den gamle skole. Han begræder den teknologiske udvikling, når det drejer sig om mixede compilations, og savner de originale og autentiske mix. Derfor har han selv lavet en sådan udgivelse. Agoria har mixet 23 numre sammen til en times live set, og det er netop ved denne – ifølge franskmanden ‘gammeldags metode’ – at kunsten ved dj’ing bevares.

Sebastian Devaud har gennem de seneste ti år rejst kloden rundt for at tilfredsstille et hungrende club-publikum i et utal af storbyer. Den udvalgte trackliste er en god blanding af egne favoritter og et dybere kig i dj-tasken, hvor han har fundet numre, der utvivlsomt har fået et utal af dansegulve til at rykke verden over.

Musikken må siges at spænde vidt. Fra Angelo Bandalamenti’s ‘Mulholland Drive/Love Theme’ over Radiohead og Iggy Pop til minimalistiske Basic Channel og et remix af chilenske Ricardo Villalobos. Elektroniske genrer krydser hinanden i dette solide mix, der ligesom sin afsender fortrinsvist placerer sig i den mere technoide genre.

Agoria. 'Cute & Cult'. Album. PIAS/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af