DJ No Doubt

DJ No Doubt fra den lille østjyske by Rønde er aktuel med sit debutalbum ‘Røndezvouz’, som samtidig også er debut for hans nystartede pladeselskab Kuffertfisk Entertainment. ‘Røndezvouz’ er bygget op omkring features, fordi den også skal ses som en introduktion til de kunstnere, som man kan forvente vil repræsentere Kuffertfisk Entertainment i fremtiden. Gæstelisten indeholder navne som Illalive, Frez Force, Latex Lax og Nappi. Sidstnævnte supplerede Per V med rap og beatbox på hans netop overståede tour. Derudover er det også blevet til et comeback for Kølig Kaj, der er gået under dække i form af navnet Kool Bandi.

DJ No Doubt er, som på coveret, gået tilbage i tiden og serverer en gang god klassik hiphop, der beviser hans færdigheder som producer og dj. Selvom Rønde ikke lige frem er kendt som Boggie Down Bronx, så kan man godt ane, hvor DJ No Doubt har hentet sin inspiration. Han får med fængende loops og hooks bygget op omkring cuts én til at drømme sig tilbage i tiden, hvor hiphoppens hovedfokus var rimene og musikken.

Musikken på pladen er et spændende nyt bekendtskab, men hvad angår rappen, så er der intet nyt og spændende at hente. Damer og blærerøvsrim er det gennemgående tema, hvilket bliver for kedeligt at lytte til på et helt album, og man savner den samme kreativitet, som produktionssiden udstråler.

DJ No Doubt. 'Røndezvouz'. Album. Kuffertfisk Entertainment.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af