Hed Kandi

For at følge en snart irriterende tradition er slutningen af december tiden til at se på året, der gik. Og ‘The Mix 2006’ er den engelske radio, club og pladeselskab Hed Kandis oplevelser fra det hedengangne år.

Hed Kandi har hørt housen rykke, og det er til gengæld ikke irriterende. Det er øreguf i overflod. Alle 40 numre er nemlig skabt til gulve, hvor fødderne let kan tappe i timevis. Hvor varmen kommer af bevægelsen, og lyset fra sporadiske blink og glædesfyldte blikke. Det er intet andet end kræs.

‘Disco Heaven Mix’ er første af tre cd’er, der udgør udgivelsen. Og tonerne når himmelske højder. Bob Sinclar med ‘Love Generation’, Freemasons med ‘Watchin’ og Axwell med ‘Watch the sunrise (Vocal dub mix) er alle perler fra 2005, der højlydt bringer budskabet: Housen lever. Hele disc’en emmer af spillelyst med sin opvisning i discohouse, funky clubhouse og beachhouse.

Anden cd følger i fodsporene. Stilen skifter ikke afgørende, men er alligevel mere elektronificeret. Bassen er tungere, den har fået flossede kanter, og småsyrede 80’er-effekter fuldfører billedet. Ja, hårde pakker kan indeholde bløde overraskelser til den søde tand. Det er sgu svært at blive træt af.

Det hele sluttes af med numre fra de sene 80’ere og glade 90’ere på disc 3. Små klassikere, der smukt runder en mere end vellykket compilation af. Vokalerne sidder stadig i øregangene, og kroppen længes efter natten. Så fred være med det corny cover.

Hed Kandi. 'The Mix 2006'. Album. Hed Kandi Records/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af