Triple R

Pladeselskabet Traum Schallplatten fra Køln står stærkt på den tyske scene for minimal elektronisk lyd, techhouse og techno. Det bevidnes blandt andet af det tyske Groove Magazines læsere, som valgte kølnerne til det næstbedste tyske label i 2005. Jacqueline Klein og Riley Reinhold står bag succesen og sidstnævnte har under sit pseudonym Triple R sammenføjet sidste års højdepunkter på datterselskabet Trapez i et fænomenalt mix.

Trapez og deres Limited-serie har haft et spændende år, hvor repertoiret igen er udvidet med en lang række nye up-and-coming tyske og internationale kunstnere, som bl.a. tæller hollandske Patrice Bäumel, Audio Werner, Shinedoe, og spanske wunderkind Alex Under. Herudover findes også store navne som Dominik Eulberg og Oliver Hacke, og listen bliver ved og ved.

Med så mange unikke kunstnere samlet et sted er det næsten blasfemi at søge efter et fælles udtryk, da de varierer i brugen af synthesizere, klangflader og melodier. Derfor bliver sammensætningen af numrene afgørende. Reinholds færdigheder bag mixeren giver nogle vidunderlige lange mixes, der sniger sig op på lytteren og gør at ét nummers kerneelementer sublimt følger med ind i det næste samtidigt med at intensiteten fluktuerer fra nummer til nummer. Til eksempel er de blidere melodier i de to remixede versioner af Hackes ‘Subject Carrier’ og Bäumels nummer intensitetsmæssigt i den ene ende af spektret, mens Eulbergs stikkende technotrack ‘Gasthof “Zum Satten Bass”‘ repræsenterer det andet.

Alle skivens 15 værker er fuldendte i sig selv og sammen fremstår de som et af de bedste bud på lyden af den tyske, og dermed meget af verdens, elektroniske clubmusik anno 2005.

Triple R. 'Selection 4'. Album. Trapez/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af