Devics

Den amerikanske duo Devics er noget så usædvanligt som et amerikansk band, der holder til i Italien og sågar også har pladekontrakten i det europæiske. Oprindeligt fra Los Angeles har Devics perfektioneret deres drømmende og til tider lidt dystre pop på en musikalsk rejse, der nu altså har fået en foreløbig endestation i støvelandet.

Ud af anstrengelserne er kommet et ambitiøst udspil, som drives frem af Sara Lovs udtryksfulde vokal, mens multiinstrumentalisten Dustin O’Halloran trækker i de musikalske tråde. Musikken er slæbende, hypnotiserende og nærmest med et vemodigt strejf, men variationen halter gevaldigt. Det drømmende element vakler faretruende på grænsen mellem det smukke og det søvndyssende, og selvom Lovs stemme er krystalklar og med masser af liv, træder den aldrig for alvor i karakter.

Devics numre står kun ud i de øjeblikke, hvor den tiltrængte variation sætter ind. Når drømmepoppen bliver udsat for støj, eller når O’Halloran griber vokalmikrofonen og tilsætter sin støvede J. Mascis-agtige stemme til lydbilledet.
Slutresultatet er en plade, som ender med at blive et vellydende lydtapet, som dog virker til at stoppe lidt så hurtigt, som det er gået i gang. Lytteren glemmer ikke tid og sted, men nærmere at pladen er færdigspillet og for et så ambitiøst værk, er det ikke godt nok.

Devics. 'Push The Heart'. Album. Bella Union.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af