UFO Yepha

Singlen ‘Op med håret’ har allerede roteret heftigt på de danske radiostationer, og den landeplage vil med garanti ikke være det sidste, du kommer til at høre til den danske rapduo i år. På deres nye andet album er der nemlig, ligesom på debuten ‘UFO vs. Yepha’, masser af potentielle hits.

Opskriften er simpel. Fængende hooks, let fordøjelige tekster og beats, der får dig til at nikke med nakken. Produktionerne er alle bygget op omkring loops, som du kan nynne med på, og det er ligegyldigt, om de er reggae-inspirerede eller klassiske hiphop-produktioner. Men selvom UFO Yepha søger variationen, så ender de fleste numre alligevel med at lyde ens.

De to rappere gør det godt bag mikrofonen, hvor de med nogle spændende temposkift får skabt et godt flow pladen igennem. De er overbevisende og effektive, hvad end de rapper om deres egoer eller filosoferer over hverdagen, men når det kommer til teksterne, så er det det lige ud ad landevejen og alt for ligetil. Der er ingen overraskelser, og man sidder med den tomme fornemmelse, at når man har hørt ét nummer, så har man hørt hele pladen.

UFO Yepha. 'Ingen som os'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af