Ammoncontact

Ammoncontact er en producer-duo, der har fået deres musikalske opdragelse i Los Angeles’ hiphop-undergrund, hvorfra grupper som Jurassic 5 og Pharcyde i starten af 90’erne satte et stort fodaftryk på resten af scenen. Ammoncontacts lyd har dog så mange andre musikalske vinklinger, og med deres tredje udspil kommer endnu en vinkel i spil.

Som titlen antyder, så er det en plade med masser af sang, rap og lyrik, hvor forskellige kunstnere har fået mulighed for at sætte ord på deres unikke lyd, og det er en kombination, der har skabt flere fantastiske resultater. Ammoncontact har lavet nogle produktioner, der ikke kan andet end at inspirere de inviterede gæster, som uden undtagelser siger tak for invitationen og kvitterer med enestående optrædener.

Det vil ikke være fair at fremhæve et nummer frem for et andet, for det er pladen som helhed, der fortjener den store ros. På trods af de mange gæsteoptrædener og Ammoncontacts varierede produktionsstil, er der en rød tråd og harmoni pladen igennem. En tråd, der viser sig, når de mixer den elektroniske hiphop-lyd med diverse slag- og strengeinstrumenter og skaber et melankolsk og til tider syret lydunivers, der samtidig oser af rytme og funk. ‘With Voices’ er duoens foreløbigt bedste plade, og den åbner en helt ny dør for, hvordan fremtidens hiphop kan forme sig.

Ammoncontact. 'With Voices'. Album. Ninja Tune/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af