SCSI-9

SCSI-9 er technoens svar på Ikea – tilgængelig og ren, og så passer det ind i ethvert hjem. Godt nok flytter de ikke milepæle med deres lyd, men med sans for raffinement, lader de ‘The Line Of Nine’ være alt andet end dvalesøvn.

Det østligt afdæmpede temperament er moskovitterne Anton Kubikov og Maxim Milutenkos grundtone. Som SCSI-9 har de udgivet plader i en lind strøm på Force Tracks og er nu tilbage hos Kølns technoimperium Kompakt.

Pladen starter sin vuggende tilværelse som en blanding af jazz, dub og diskret trance. Og bemærk lige, at ‘trance’ ikke nødvendigvis er et fyord mere, blot det bruges med mere omtanke, end sin prepubertære slagsbror-udgave.

Evnen til at hypnotisere er et varemærke for gruppen på pladens anden skæring, ‘Elegia’, og fortsætter med at betage på titelnummeret og ‘Endlich’. Med sparsomme virkemidler og følelsesladede strømninger indrammer duoen albummet som et behageligt stævnemøde, der også vidner om musikalsk overskud. Det er ren charmeoffensiv fra Moskva.

SCSI-9. 'The Line Of Nine'. Album. Kompakt/Import.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af