Travis Blaque

Travis Blaque har huseret i Londons hiphop-undergrund de sidste tyve år. Blandt andet har han prøvet kræfter med breakdance, bestyret en pladebutik for samlere, og som rapper har hans mest i øjenfaldene udgivelse været som gæst på et Herbaliser-track. Selvom han har base i London, så er der langt fra hans debutalbum til den karakteristiske grime, man efterhånden forbinder med byen.

Travis Blaque repræsenterer nemlig den klassiske hiphop-scene, hvor produktionerne sidder lige i nakken, og lyrikken er i fokus. Produktionerne på ‘The Many Facets Of ‘ er generelt af høj kvalitet. De tre beatsmede Keith Lawrence, Moezart og 3rd Floor får skabt et bredt og varieret lydbillede, der er fyldt med masser af soul og rytme, og det er med garanti nogle navne, man skal holde et vågent øje med i fremtiden.

Travis Blaque er en dygtig lyriker og historiefortæller, der holder sig fra de sædvanlige hiphop-klichér. I stedet for er han en kritisk observatør af samfundet og det ‘simple’ hverdagsliv, og hvad enten hans tekster handler om wannabes eller racemæssige fordomme, bliver det set fra flere perspektiver.

Desværre skifter hans stemme og flow på intet tidspunkt niveau, og det medvirker, at alle de gode ting, som pladen indeholder, falder fuldstændig til jorden. Efter tre numre gaber og keder man sig, og det er ærligt, for der er rigtig mange gode intentioner.

Travis Blaque. 'The Many Facets Of'. Album. Unique/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af