Roskilde 06: Wolfmother – fandenivoldsk rockfest

Der blev kippet med de australske flag foran scenen, da denne højpotente og rifftunge powertrio fra ‘down under’ fremviste arven fra Led Zeppelin og Black Sabbath, og imponerede med en fandenivoldsk rockfest. For selvom man efterhånden har hørt disse 4-5 toners riff temmelig mange, kompenserede bandet så glimrende med at fyre et diabolsk show af, hvor frontmand Andrew Stockdale og hans bassist Chriss Ross hoppede, sprang og sparkede rundt til højre og venstre, mens publikumsfavoritter som ‘Dimension’, ‘White Unicorn’ og ‘Woman’ borede sig træfsikkert ind i mellemgulvet på de mange fremmødte.

Ross leverede desuden det mest rockede orgelspil længe set, når han spillende trak sit orgel rundt efter sig, og tæskede tangenterne i mere end bund, mens han rumsterede med støjeffekter eller spillede bas med den anden hånd.

Desværre har turnélivet formentlig skåret toppen af dybden af Stockdales stemme, for den skar sig ikke længere så frit rundt i musikken som under indspilningen af bandets selvbetitlede debutplade, der udkom tidligere i år. Festen var dog forrygende, og der var sikkert mange, der havde lyst til at dele skæbne med det oppustede blå kænguru-badedyr med australsk flag på ryggen, der crowd-surfede luftigt rundt på de jublende opadstrakte arme.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af