Analogik

Analogik hedder et nyt dansk ensemble, som er med på moden på den lidt skæve måde. Sådan et halvgakket orkester, der er lige del f-r-e-s-h og funky. Tænk Malk de Koijn uden rap møder Nobody Beats The Beats i funk-hjørnet. Spæd op med lidt sømandsvise-blues, et skvæt reggaedub, lidt elektroknas og gro lidt trendy ukontroleret skæg, mens du tager en sjov hat på – og så er du vist efterhånden med.

Lyder jeg ironisk, er det kun halvt tilsigtet, for Analogik er sgu ret hyggelige at være i selskab med på deres debutskive med den dobbelttydige titel ‘Søens Folk’. Det bliver aldrig rigtigt farligt flot, men derimod er jeg ikke i tvivl om at det virker 100% til en havefest som liveorkester. En kold fadøl på solbeskinnet terrasse-bar og så lidt Analogik at vippe fødder til. En velvære der kan smelte hjerter, men kan være svær at overføre til plade.

Det er dejligt at Danmark også har bands som bastarderne her i Analogik eller de mere ligefremme Vincent Van Go Go, der kan løsne lidt op i den til tider indspiste og selvhøjtidelige indiescene med lidt ‘god russik’. Men når det er sagt, kunne jeg godt tænke mig at høre Analogik på en plade med en anelse mere fokus og knapt så meget stilforvirrende sejlads mellem Rumænien og Jamaica.

Lyt til nummeret ‘Hov (Det Analogisk)’ på sampler-cd’en, der følger med det kommende nummer af Soundvenue Magazine, der udkommer den 25. oktober.

Analogik. 'Søens Folk'. Album. Auditory Designs.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af