Bonde do Role – festlig voldtægt

Lad det være sagt med det samme, brasilianske Bonde do Role er ikke andet end en prut i musikhistorien. De kan ikke synge andet end karaoke-schlagere, de kan ikke spille noget instrument, og deres musik er uforskammet tyvstjålet efter copy/paste-metoden. Samtidig er de også den mest løsslupne og festlige stinkbombe, Loppen har lagt udsugning til.

Trioen består af de to slacker-fyre Pedro D’Eyrot på mikrofon og dj’en Rodrigo Gorky, mens Marina Ribatski, hvis knaldrøde læber ser ud til at have kysset alt, alt, alt for mange drenge, står i front. En ‘frisk’ pige vil man kalde hende på godt jysk. Og koncerten havde heller ikke varet mange minutter, før Marina havde viklet sig selv ind i mikrofonledningen og med en solid promille efterfølgende væltede udover scenerælingen. Ja, et white trash-cirkus var kommet til byen.

Deres musikalske vande driver i en sydamerikansk undergrundsstrøm af baile funk, hvor sønderrivende electro-beats blandes med samba-supernovaer og krydres med en samvittighedsløs (mis)brug af let genkendelige samples. Det var absolut billige tricks, de gjorde brug af, da de løsagtigt udspredte samplerkonfetti med voldtægt af Breakwater og Alice In Chains, og fik vredet den sidste juice ud af schlagerkendingene fra ‘Grease’-filmen og puddelrockerne Europe.

Publikum kvitterede med luftguitar og vred lemmerne af led til en setliste, der var et udklædningsshow for en børnehaveklasse, hvor kun forældre kan finde stoltheden frem: Tøj i forkerte størrelser (for stramt/for stort), multifarvet genbrugskitsch, udtværet læbestift og tilfældig makeup, hvilket var urkomisk, men også en kaloriefattig, brasiliansk gimmick.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af