Stereo Total

‘ParisBerlin’. Måske en hentydning til duoens tyske og franske rødder, eller måske en afspejling af Paris og Berlin som værende tidens hotte musikmetropoler? Lige meget hvad kan franske Françoise Cactus på trommer og vokal, og tyske Brezel Göring på henholdsvis guitar, synthesizer og sampler ganske enkelt ikke løbe fra deres rødder.

Duoen har i over 10 år har henrykket musikelskere med deres lette og naivistiske indie-toner over garage-pop til tydelige 60’er- og 70’er-referencer. Og netop dette udtryk er der ikke rykket ved på nærværende udgivelse. Stereo Total har valgt den enkle popskabelon med et fåtal af instrumenter, højt tempo og numre der sjældent når at runde de tre minutter.

Med åbneren ‘Miss Rébellion des Hormones’ og nummeret ‘Lolita Fantôme’ giver duoen smagsprøver på, hvad de mestrer til perfektion: lækre og lette pop-stykker der må være skabt med det enkle formål at behage. Men af og til går der for meget legestue og lalle-glade toner i projektet. Øregangen synes klistret til med let plastikagtig kitsch efter en gennemlytning af albummet, og ganske passende bærer to af de 14 skæringer da også titlerne ‘Plastic’ og ‘Chewinggum’.

Efter eget udsagn er størstedelen af pladen indspillet i øvelokalet for at undgå den kølige og glatte lyd, der kendetegner mange af tidens over-producerede electro-plader, men til trods for dette sympatiske træk formår Stereo Total ikke at overbevise tilstrækkeligt.

Stereo Total. 'ParisBerlin'. Album. Disko B/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af