The Floor Is Made Of Lava – flabede øretæver

Der burde nok have været et advarselsskilt opsat uden for Pavilion Junior, inden The Floor Is Made Of Lava spillede. Der skulle have stået noget med, at feminister og stillestående sjæle med forfinede attituder var forment adgang eller i hvert fald entrerede på eget ansvar. For under teltdugen drev det med white trash-rock, wife beater-undertrøjer og et publikum, der var helt med på at råbe »Bitch« af deres lungers fulde kraft i takt med den flabede forsanger Thobey Bio, som han kalder sig.

Det er under et år siden Lava-drengene begyndte at give lyd fra sig i den danske undergrund, men det var ikke til at mærke på et publikum, der allerede et kvarter inden koncerten satte gang i det spontane fællesråb »Vi skal gå amok«, inden det blev til råb på bandet.

Med al den spænding hvilede der et stort pres på de fire drengerøve, der stadig kun har et par håndfulde koncerter på cv’et. Men med masser af energi og deres kække, danse-rockede blanding af en stram rytmesektion og Thobeys aggressivt spruttende vokal, så skuffede Lava ikke. Iført en åben hættetrøje over undertrøjen entrerede forsangeren scenen, som en anden bokser og leverede verbale øretæver, der for alvor fængede i ‘Sucker Love’ og ‘Do Your Sister’.

Og selvom nogle af de nyere numre sænkede paraderne og tempoet lidt og omklamrede publikum i et forsøg på at finde luft til næste byge af aggressive angreb, så fastholdt bandet en intens fest. Og efter en halvtimes hektisk tur i ringen sendte de med ‘I Told Her I’m from Compton’ og ekstranummeret ‘5-Vice’ effektive knock out-stød i synet på et ukueligt publikum, der med sikkerhed er klar på en rematch, når Lavas debutalbum til oktober trykker tungen mod kinden og skruer op for mandschauvinismen.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af